Tourist Info Middelburg

Tourist Info Middelburg is het enige en officiële toeristisch informatiepunt van Middelburg. U bent hier aan het juiste adres voor al uw toeristische informatie. U vindt Tourist Info Middelburg op de Markt in Middelburg, in het pand van boekhandel de Drvkkery. 

 • Stadswandeling met gids (inclusief stadhuis)

  Samen met een stadsgids van Tourist Info Middelburg wandelt u door de monumentale binnenstad van Middelburg. Onderweg nemen de verstilde pleintjes, verborgen steegjes, hoge abdijtorens en oude koopmanshuizen u mee naar andere tijden. Ook brengt u een kort bezoek aan het laatgotische stadhuis van Middelburg.

  Lees meer
   
 • Fietstochten op het eiland Walcheren

  Ontdek Walcheren tijdens een fietstocht met gids! Tijdens de fietstochten 'Maritieme Historie & Slag om de Schelde’ (naar Vlissingen) en 'Middelburg Veere & de Zeeuwse Delta’ (naar Veere) maakt u onder begeleiding van een gids een prachtige tocht door het Walcherse (natuur)landschap.

  Lees meer
   
 • Historische presentatie in het stadhuis

  In de oude raadzaal van het monumentale stadhuis volgt een visuele presentatie over de geschiedenis van Middelburg. Als verdieping bovenop een stadswandeling of juist als startpunt van uw ontdekkingstocht. Bij de presentatie krijgt u een boekje waarin u de besproken locaties kunt terugvinden. 

  Lees meer

Wandboekjes en fietsboekjes

 

In Tourist Info Middelburg vindt u een veelvoud aan wandel- en fietsboeken. Bijvoorbeeld van de VVV. Van thematische stadswandelingen tot routes door het Walcherse landschap. Ook verkoopt de Tourist Info in de Drvkkery een grote collectie aan Zeeuwse boeken, waaronder romans, fotoboeken en geschiedkundige boeken. Aan de balie van de Tourist Info is het Middelburg Magazine en een stadsplattegrond gratis mee te nemen.

Gratis Middelburg Magazine

Middelburg is een stad voor ontdekkers. Ontdekkers van imposante monumenten, sierlijke gevels en middeleeuwse straatjes. Maar ook voor liefhebbers van speciaalzaken, pleintjes en terrassen. Het gratis Middelburg Magazine helpt u tijdens uw ontdekkingstocht. Neem het gratis mee bij uw bezoek aan Tourist Info Middelburg.

Contact Tourist Info Middelburg

 

U vindt Tourist Info Middelburg op de Markt in Middelburg, in het pand van boekhandel de Drvkkery. 

Markt 51, Middelburg

T: +31 (0)118 - 674 300
E: info@touristinfomiddelburg.nl