Tourist Info Middelburg

Tourist Info Middelburg is het enige en officiële toeristisch informatiepunt van Middelburg. U bent hier aan het juiste adres voor al uw toeristische informatie. U vindt Tourist Info Middelburg op de Markt in Middelburg, in het pand van boekhandel de Drvkkery.

 

Stadswandelingen en rondleidingen


Vanwege Covid-19 vinden er op dit moment geen stadswandelingen met gids plaats. Wanneer dit weer mogelijk is kunt u deze rondleidingen weer bij ons boeken. 

Wandboekjes en fietsboekjes

In Tourist Info Middelburg vindt u een veelvoud aan wandel- en fietsboeken. Bijvoorbeeld van de VVV. Van thematische stadswandelingen tot routes door het Walcherse landschap. Ook verkoopt de Tourist Info in de Drvkkery een grote collectie aan Zeeuwse boeken, waaronder romans, fotoboeken en geschiedkundige boeken. Aan de balie van de Tourist Info is het Middelburg Magazine en een stadsplattegrond gratis mee te nemen.

Gratis Middelburg Magazine

Middelburg is een stad voor ontdekkers. Ontdekkers van imposante monumenten, sierlijke gevels en middeleeuwse straatjes. Maar ook voor liefhebbers van speciaalzaken, pleintjes en terrassen. Het gratis Middelburg Magazine helpt u tijdens uw ontdekkingstocht. Neem het gratis mee bij uw bezoek aan Tourist Info Middelburg.

Locatie Tourist Info Middelburg


Tourist Info Middelburg is gevestigd in boekhandel de Drvkkery op de Markt in Middelburg, schuin tegenover het stadhuis. U herkent ons direct aan de grote glazen gevel.

Markt 51, Middelburg
+31 (0)118 - 674 300
info@touristinfomiddelburg.nl