SUP verhuur: Supper Middelburg

Ben jij een vroege vogel en bekijk jij graag de zonsopgang, wil je je hoofd leegmaken na een dag werken of ben je hier op vakantie? Iedere reden is een goede reden om het water op te gaan. Bijvoorbeeld met een SUP board. Supper Middelburg verhuurt ze. Ga op expeditie aan de hand van de mooie routes of ga zelf op avontuur in de omgeving.

 

Sup staat voor Stand UPaddling en komt over uit het tropische Hawai. Het was vroeger de instructeur die op een sup stond om zijn leerlingen in de gaten te houden en aanwijzigingen te geven. Het is een vorm van golfsurfen alleen is er geen wind nodig maar gebruik je een paddel om jezelf voort te bewegen. Suppen is een full body workout omdat je alles in je lichaam aanspant behalve je hoofd, die komt helemaal tot rust.

Focus is het allerbelangrijkste tijdens het suppen. Als je eenmaal die focus hebt begint het genieten. Zo kun je het beste starten op handen en knieën om de beste stabiliteit te krijgen. De een is er sneller aan toe om te staan dan de ander, geef jezelf de tijd. Zo gaat de één vanuit zit positie direct staan en heb jij een stijger nodig om aan vast te houden. Als je eenmaal staat zoek je eerst de balans en daarna kun je proberen om rustig aan te gaan peddelen. Het is niet moeilijk het is vooral heel erg leuk.