Speelhof Hoogerzael

Heerlijk ravotten in de natuur doe je bij Speelhof Hoogerzael. Dit is een gratis toegankelijk natuurspeelterrein waar kinderen heerlijk kunnen banjeren tussen het groen, spelen met water op de waterspeelplek of op onderzoek gaan in de natuur.

 

Speelhof Hoogerzael is een natuurspeelterrein waar natuurlijk spelen en ontdekken hand in hand gaan. Je kunt er ravotten tussen het groen, spelen met water op de waterspeelplek of op onderzoek gaan in de natuur. Kortom je mag hier heerlijk ongehinderd spelen, bouwen, klimmen en ondertussen ontdekken wat de natuur om ons heen allemaal te bieden heeft. Er zijn moestuintjes waar je je eigen groente kunt verbouwen en fruitbomen waar je van mag plukken en snoepen.


Ook voor volwassenen is het Speelhof een fijne plek om elkaar te ontmoeten, een beetje te tuinieren of een handje mee te helpen op het terrein. Of om een kopje koffie of thee te drinken en lekker in het zonnetje te zitten terwijl de kinderen aan het spelen zijn. Het Speelhof vind je langs de Sandberglaan in Middelburg. De ingang ligt aan de Seisweg en aan het Seispark.

 

Website

 

Speelhof Hoogerzael