Restaurant Barres

Bericht van de eigenaren:

Namens Edwin en Sjoerd heten wij u van harte welkom bij Restaurant Barres. Wij hebben elkaar leren kennen bij restaurant het Veerhuis te Wolphaartsdijk (tegenwoordig restaurant Meliefste) en daarna tevens samengewerkt bij restaurant Katseveer. Vanuit die samenwerking kwam de wens om samen een restaurant te beginnen. Uiteindelijk kwamen we terecht bij De Gespleten Arent waar wij 8 jaar lang met veel plezier samen dit uitbaten. Nu zijn wij samen aan ons volgende avontuur begonnen, bij Restaurant Barres.

 

U mag van ons creatieve gerechten verwachten tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding waarbij Edwin de klassieke keuken als basis heeft maar niet schuwt van invloeden vanuit Azië, Zuid-Amerika of Afrika. Edwin’s kookstijl typeert zich door de mix van velen smaken die elkaar vinden en tot elkaar komen. Onze bedoeling is dat u zich bij ons thuis voelt, wij willen een warme ambiance creëren, met een losse sfeer. Bij ons is de wijnliefhebber op z’n plek, Sjoerd staat te popelen om zijn wijnkaart aan u te mogen tonen of één van de wijnen uit het weloverwogen wijnarrangement te schenken.

 

Sinds 2018 zijn wij ook aangesloten bij Restaurant Zeeland. Een selectie van verfijnde restaurants in Zeeland, nauwkeurig geselecteerd op culinaire kwaliteiten, vakkundig gastheerschap en met een klassiek – moderne oorsprong.

Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen in ons restaurant, om u een culinaire en mooie avond uit te bezorgen!

 

Met culinaire groet, Sjoerd en Edwin