Oil & Vinegar

Bij Oil & Vinegar draait alles om het culinaire genieten en daarbij worden alle zintuigen geprikkeld. De oliën en azijnen, mosterd, chutneys, sauzen en kruidenmengsels zijn stuk voor stuk te proeven. Daarnaast worden onder andere aardewerk en verschillende glasproducten (karaffen en flessen) verkocht. Van over de hele wereld worden producten ingekocht.

 

Voor een origineel cadeau of iets lekkers voor uzelf of een relatiegeschenk en kerstpakket, bij Oil & Vinegar vindt u wat u zoekt! Oil & Vinegar verkoopt ook voor olie en azijn van de tap. Heerlijke Italiaanse, Spaanse of Griekse olijfolie, maar ook kruiden olijfolie of knoflook olijfolie. Olijfolie is zeer gezond en heeft het meeste percentage enkelvoudige onverzadigde vetzuren van alle plantaardige oliën, deze hebben een zeer gunstige invloed op ons cholesterolgehalte. Bij veel van de lekkernijen krijgt u een receptenfoldertje mee, boordevol tips en aanwijzingen.

 

Ook helpen de deskundige medewerk(st)ers u met recepten of toepassingen. Ieder dag kunt u proeven wat u koopt en op zaterdag is er altijd iets extra`s.