Fiets- en wandelroutes

Middelburg is als centraal punt van het eiland Walcheren een ideale plek om meer van de Zeeuwse pracht te ontdekken. Per fiets bevindt u zich bij het verlaten van de stad al in het prachtige rustgevende landschap. Denk bijvoorbeeld aan een fietstocht naar het de prachtige plaatsjes Veere, Domburg, Westkapelle en naar de Vlissingse kust. Of (voor de fanatiekere fietsers)  een rondje om het eiland Walcheren. 60 kilometer langs alle Walcherse kustplaatsen.

 

Rondje Walcheren

Van Middelburg naar Veere, Vrouwenpolder, Oostkapelle,Domburg, Westkapelle, Zoutelande, Vlissingen en weer terug. Een hele ronde is zo'n 60 kilometer lang. Onderweg kun je boven op de duinen pauzeren of even afkoelen met een frisse duik in zee. 

 

Vele wandel- en fietsboekjes te koop bij de Tourist Info

Bij de Tourist Info in Middelburg zijn allerlei boekjes met de mooiste wandel- en fietsroutes te verkrijgen. Kom eens langs op Markt 51 in Middelburg. 

 

StadswandelingenboekjesOpslaan en sluiten

Naast onze stadswandelingen met gids kunt u natuurlijk op eigen gelegenheid een stadswandeling te maken. In boekhandel de Drvkkery zijn verschillende thematische wandelboekjes te koop. Heeft u interesse in moderne architectuur, of liever langs de groene Bolwerken lopen of de belangrijkste monumenten willen zien; er staat vast iets voor u bij en wij adviseren u natuurlijk graag! De wandelingen duren ongeveer een uur  tot anderhalf uur.

 

We also have an English city walk.

 

Wir haben auch eine Stadtfürhung auf Deutsch.