BD Store

Outdoor, kamperen, hengelsport, wandelsport, jeans en sport. De bd store in Middelburg is er al sinds 1968 met een gezellige buitensport winkel. De winkel is te vinden naast het monumentale Kloveniersdoelen, tegenover de Rondvaart Middelburg.

 

In het Nederlandse klimaat is er niet altijd gelegenheid om een wandeling of fietstocht te maken met mooi weer. Ook kamperen met een zonnetje is er niet altijd bij. Waar de meeste mensen tijdens het bedrijven van buitenactiviteiten toch houden van mooi weer, zijn er ook mensen die het helemaal niet erg vinden om barre weersomstandigheden te trotseren. Met de regenjassen en fietskleding van bd store uit Middelburg ben je gewapend tegen elke regenbui. De regenjassen zijn volledig waterdicht en mogelijk ademend. Voor de vakantie zijn er de diverse sneldrogende, lichtgewicht outdoor broeken met afritsbare pijpen.

 

De Middelburgse bd store is de bekendste outdoor winkel in Zeeland. De outdoorwinkel richt zich voor een deel op camping artikelen. Voor de echte 'nomaden' worden verschillende soorten tenten verkocht die alle omstandigheden kunnen doorstaan maar ook de zeer voordelige bijzet-tentjes. Met berg- wandelschoenen van bd store en een tent uit de kampeerwinkel wordt wandelen gegarandeerd een succes. De kampeerwinkel verkoopt naast tenten diverse andere camping artikelen zoals rugzakken, slaapmatten, zaklampen en zakmessen.

 

Voor liefhebbers van hengelsport en vissen heeft bd store uitgebreide mogelijkheden om goed materiaal aan te schaffen. In de (web)winkel, www.bd-store.nl worden naast complete hengels ook vislijnen en (kunst)aas verkocht. Voor hengelsport zeevissen heeft bd store voordelige strandhengelsets en boothengelsets.

 

Bekende merken bij de bd store: The North Face , Jack Wolfskin, Fjällräven, Regatta, Agu regenkleding, Meindl, Lowa, Hanwag, Nike, Vans, Converse, Nickelson, Levi's, Wrangler, Cars, Dockers, Nomad, Gelert, Victorinox, Maglite, Buck knives, Shimano hengelsport en in de winter Viking Schaatsen.