Rosann

ROSANN

Rosann (23) beschrijft gedachten vanuit een perspectief van hoop. Met haar doordringendheid en uit duizenden herkenbare stem beschrijven de nummers van Rosann de problemen die jongvolwassenen ervaren in het ouder worden. Haar schrijfwijze is rijk aan sterke metaforen waarmee ze haar luisteraars meeneemt in alle dubbele lagen die de Nederlandse taal rijk is.

Rosann is sinds 2019 actief als singersongwriter en werkt sindsdien hard aan haar carrière. Zo werd ze Halve Finalist in The Voice van Vlaanderen 2022 waar ze Vlaanderen verraste met onder andere haar eigen Nederlandstalige vertalingen op wereldhits als "Creep" in het team van Koen Wauters. Daarnaast trad ze in 2023 op bij onder andere Concert At Sea, Vestrock, Weitjerock en Bevrijdingsfestival en was ze afgelopen jaren te horen op NPO 3FM, NPO Radio 5 en NLMUSIC.

 

Eind 2023 bracht Rosann haar Nederlandstalige debuutnummer uit in samenwerking met Vincent Pierins (Clouseau) en Patrick Hamilton (Katherine Jenkins en Alfie Boe). Haar nummer kwam in de Spotify playlist  “Mooi Nederlands” en “Equal Netherlands”.

In 2024 gaat Rosann op tour met Het Zeeuws Orkest en Remy van Kesteren waar haar eigen nummers met live orkest te horen zijn. Haar band bestaat uit doorgewinterde muzikanten uit de omgeving van Middelburg en Vlissingen. De nummers variëren van uptempo dansbare nummers tot kleine kwetsbare ballads. 

Laat je verrassen door Rosann!

 

Deze show is onderdeel van Popaanzee ACADEMY, een coachingstraject van Popaanzee waaraan Rosann deelneemt. Kijk voor meer informatie op www.popaanzee.nl.