Stadswandeling Middelburg

Rondleiding met gids in Middelburg + korte rondleiding stadhuis


Vanaf dinsdag 2 juni 2020 hervat Tourist Info Middelburg de stadswandelingen op een aangepaste en verantwoorde manier. Op dinsdagen, woensdagen en vrijdagen neemt de stadsgids u in klein gezelschap (max. 6 deelnemers) mee op ontdekkingstocht door de historische binnenstad. Bij deze wandeling van 1,5 uur is een kort bezoek aan het stadhuis inbegrepen. 


Samen met een stadsgids van Tourist Info Middelburg wandelt u door de monumentale binnenstad van Middelburg. Onderweg nemen de verstilde pleintjes, verborgen steegjes, hoge abdijtorens en oude koopmanshuizen u mee naar andere tijden. Tourist Info Middelburg ontwikkelt regelmatig vernieuwende manieren om het verhaal achter de stad te ontdekken. Bijvoorbeeld met thematische wandeltochten, fietstochten over het eiland of visuele presentaties.

Reserveren

 

Wij spelen in deze tijd graag onze rol in een zo prettige, ruimtelijke en veilige binnenstad. Daarom wandelen we met maximaal 6 deelnemers en dient er vooraf gereserveerd te worden Dit kan via info@touristinfomiddelburg.nl of aan de balie van de Tourist Info (Markt 51). We houden onze wandelingen op de rustige dagen in de week.

Binnenkort ook te boeken bij Tourist Info Middelburg


  • Fietsroute Middelburg met gids
    Een fietsroute over Walcheren in het kader van De slag om de Schelde en 75 jaar bevrijding.
     Binnenkort leest u hier meer over.

  • Een visuele presentatie over Middelburg door een stadsgids
    Voor wie graag zelf op pad gaat in Middelburg maar toch graag in hoofdlijnen iets over de geschiedenis van de stad wilt leren, is er een beeldende presentatie van een van onze stadsgidsen. Binnenkort leest u hier meer over.