Familiepretpark Mini Mundi

In familiepretpark Mini Mundi ontdek je Miniatuur Walcheren, het Madurodam van Middelburg. Ook is er een attractiepark met een achtbaan, een schommelschuit, Mini Mundi Express, een carrousel en een 10 meter hoge ballontoren. In de indoorspeeltuin staan verschillende speelstructuren met een uitdagende klimtoren, botsauto's en een ware klimvulkaan. Aan de kleinsten is ook gedacht met een springkussen met softplay en een reuzen blokkenhoek. 

 

Miniatuur Walcheren

Het miniatuurpark, ook wel klein walcheren genoemd, is geheel verlicht. Zo kun je het miniatuurpark goed zien. Het miniatuurpark heeft verlaagde wandelpaden en de exacte contouren van Walcheren. De maquettes, schaal 1 op 20, laten veel monumentale gebouwen van Walcheren zien. Van het stadhuis en de Lange Jan van Middelburg tot de boulevard van Vlissingen. 

 

Attractiepark

Met de hele familie in de achtbaan, schommelschuit of de 10 meter hoge ballontoren. Daarnaast kunt u samen buiten nog genieten van de authentieke carrousel en natuurlijk een ronde maken met de Mini Mundi Express.

 

Indoor speeltuin 

In het mega paviljoen staan verschillende speelstructuren met een uitdagende klimtoren, botsauto's en een ware klimvulkaan. Aan de kleinsten is ook gedacht: het springkussen met softplay en natuurlijk de reuze blokkenhoek. Jong en oud spelen veilig, terwijl u op korte afstand toezicht kunt houden onder het genot van een kop koffie of thee.

 

Meer info: Familiepretpark Mini Mundi