Escape Room Kamer 51

Escape Room Kamer 51 in Middelburg is een leuke activiteit om te doen met vrienden of het gezin. Laat je samen opsluiten en ga met elkaar op zoek naar codes, puzzels en aanwijzingen. Lukt het jullie om binnen 51 minuten te ontsnappen?

 

Escape Room


Een Escape Room is een ontsnappingsspel dat sinds 2014 in Nederland bestaat in veel verschillende vormen. Het leuke aan het spelen van een Escape Room is dat je samen moet werken om te ontsnappen, want de tijd op de klok tikt langzaam weg en als de tijd voorbij is, is het Game Over

 

Escape Room Kamer 51


Kamer 51 is de eerste Escape Room in Middelburg en kenmerkt zich als een zoek-en-puzzel kamer met veel verschillende puzzels. Hierdoor vindt iedereen wel iets wat hij/zij kan oplossen en is de kamer dus ook leuk om te spelen met het gezin. Kinderen vanaf 12 jaar kunnen de kamer gewoon meespelen. Kinderen jonger dan 12 hebben misschien wat hulp nodig, maar kunnen wel gewoon mee doen.

 

Kinderfeestjes


Het is ook mogelijk om een kinderfeestje bij Escape Room Kamer 51 te organiseren. Bij deze Escape Room voor kinderen verstoppen we meer hints en aanwijzingen dan bij volwassenen, zodat kinderen gerichter op zoek kunnen gaan.