Muzikaal kinderfestival Springstof met Dirk Scheele

De vierde editie van het allerleukste festival voor kinderen: Springstof! Kinderen zijn de baas op dit vrolijke muziekfestival met een heel tof optreden van Dirk Scheele, een meet & greet, een knutseltafel, disco en lekkere hapjes en drankjes.

Vanuit De Spot vinden wij dat er nog te weinig toffe muziekevenementen voor kinderen georganiseerd worden en daarom Springstof. We bieden een  programma vol met  muziek en activiteiten, geschikt voor kinderen van 2 t/m 7 jaar. Natuurlijk zijn ouders, broers, zussen, opa's en oma's ook welkom.

In een groot meezingfeest voor jong en oud speelt Dirk samen met een spetterende liveband de allerleukste Oudhollandse liedjes, maar dan natuurlijk helemaal op z’n Dirks.

Dirk steekt grote Oudhollandse hits als Ik zag twee beren, Op een grote paddenstoel, Cowboy Billie Boem en Helikopter in een heel nieuw jasje. Wat dacht je van Hoofd, schouders, knie en teen in een swingende funk en skaversie en In de maneschijn in een fluisterversie? Met ieder liedje gebeurt wel iets leuks en verrassends. Zeker als “Ik heb een tante in Marokko” uitmondt in een medley van een paar kinderliedjes uit andere culturen gezongen in het Nederlands.
Maar natuurlijk zullen een aantal van Dirk’s eigen kinderhits ook niet ontbreken.


Dirk Scheele

Dirk toert al 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon. Dirk heeft inmiddels veel cd’s, dvd’s en boeken gemaakt en trekt volle zalen met zijn theatershows. Ook zijn YouTube-kanaal is heel populair bij zijn jonge fans en hun ouders. In 2018 was Dirk op het witte doek te zien met zijn allereerste bioscoopfilm ‘Op stap met Dirk Scheele’