Michelle David & The True-tones

Dit concert wordt verplaatst naar vrijdag 1 oktober 20.00 uur. De reeds gekochte kaartjes blijven geldig.

 

Michelle David & The True-tones, voorheen bekend als Michelle David & The Gospel Sessions, hebben een ongelooflijke tijd achter de rug. Na het uitbrengen van The Gospel Sessions Vol. 3 in 2018 werd de groep genomineerd voor een Edison, gaven ze optredens op de Nederlandse TV (o.a. VPRO Vrije Geluiden) en de Duitse tv en in Frankrijk werd de plaat door de zender FIP uitgeroepen tot album van de maand.

 

Helaas was er ook tegenslag. Rond Vol. 3 werd bij, de in Amerika geboren, frontvrouw Michelle (o.a. achtergrondvocalen bij Diana Ross) borstkanker vastgesteld. Maar haar positieve instelling, een sterke wil en veel support sleepten haar door de moeilijke tijd. De laatste plaat Vol. 4 (maart 2020) staat dan ook in het teken van de victorie.

 

Verwacht veel positieve, krachtige teksten en een nog breder palet aan muzikale invloeden, waarbij het leven wordt gevierd met meer strijkers, meer percussie, meer blazers en zelfs analoge synthesizers. Dit is zonder twijfel het meest kleurrijke en persoonlijke album van Michelle David & The True-tones tot nu toe.