Actueel

Start Stadswandelingen, rondleiding stadhuis en Gouden Eeuw-arrangement

Vanaf zaterdag 24 maart starten de rondleidingen van de Tourist Info weer. Samen met een gids kunt een stadswandeling door Middelburg volgen of een rondleiding door het monumentale stadhuis.  Met een Gouden Eeuw-arrangement volgt u beide wandelingen voor een gereduceerd tarief.

 

Stadswandeling met gids

 

Ervaar historisch Middelburg van haar mooiste kant. Wandel met een gids door de monumentale binnenstad, onder de hoge abdijtorens en door de schilderachtige steegjes. Laat u verrassen door de grootste schoonheid in de kleinste details. De gids van de Tourist Info zorgt ervoor dat u niets mist.

 

Stadswandeling met gids

 

Rondleiding stadhuis

 

Het laatgotische stadhuis van Middelburg wordt alom gezien als een van de mooiste monumenten van Nederland. Wandel met een gids van de Tourist Info door de prachtige zalen en aanschouw de oude meubelen, schilderijen en wandtapijten. U hoort alles over de veelzijdige geschiedenis van dit prachtige monument.

 

Rondleiding stadhuis

 

Gouden Eeuw combi-ticket

In het kader van het driejarige thema 'De Gouden Eeuw' kunt u een stadswandeling en een rondleiding door het stadhuis combineren voor een gereduceerd tarief van €10,- per persoon.

Gouden Eeuw Arrangement