Actueel

Kids Dagkaart: de hele maand in de bus voor €1,-

Wil je er een dagje op uit met de kinderen? Ons Kids Dagkaartje was altijd al voordelig, maar met deze actie helemaal! Als je een Kids Dagkaart bij de chauffeur koopt in oktober kan deze de hele kalendermaand worden omgeruild voor een gratis Kids Dagkaart. In november en tijdens de kerstvakantie kan je hetzelfde doen!

Tijdens deze actie reizen kinderen, natuurlijk wel onder begeleiding van een (groot)ouder, de hele maand lang voor maar € 1,00.

 

Zo kun je voordelig reizen met kinderen onder de 12 jaar, en kinderen onder 4 jaar reizen altijd gratis met je mee.

Hoe werkt het?

Als je vanaf 1 oktober een Kids Dagkaart koopt, kan je vanaf zaterdag 2 oktober dit kaartje omwisselen bij de chauffeur voor een GRATIS Kids Dagkaart. En ook deze GRATIS Kids Dagkaart kan wéér ingewisseld worden voor een nieuwe op een andere dag in oktober! En nóg een keer… En nóg een keer…! In november koop je weer een nieuw Kids Dagkaartje voor €1,00 en die kun je dan vervolgens weer in de maand november inwisselen. Kaartjes die in december worden gekocht deze kunnen worden omgeruild t/m 9 januari 2022 (gedurende de gehele kerstvakantie)!

Speel tijdens je reis het busspel

Je hoeft jezelf niet te vervelen tijdens de rit. Speel met je (klein)kind het Busnummers spel met allerlei leuke vragen over je busreis.
Speel het spel op www.busnummers.nl