Actueel

De gidsen van Tourist Info Middelburg nemen u weer mee!

Vanaf 5 juni mag het team van Tourist Info Middelburg u eindelijk weer meenemen op  ontdekkingstocht door Middelburg en omgeving! Al wandelend, per fiets en zelfs via een beeldende presentatie. 

 • Stadswandeling met gids (inclusief stadhuis)

  Samen met een stadsgids van Tourist Info Middelburg wandelt u door de monumentale binnenstad van Middelburg. Onderweg nemen de verstilde pleintjes, verborgen steegjes, hoge abdijtorens en oude koopmanshuizen u mee naar andere tijden. Ook brengt u een kort bezoek aan het laatgotische stadhuis van Middelburg.

  Lees meer
   
 • Fietstochten op het eiland Walcheren

  Ontdek Walcheren tijdens een fietstocht met gids! Tijdens de fietstochten 'Maritieme Historie & Slag om de Schelde’ (naar Vlissingen) en 'Middelburg Veere & de Zeeuwse Delta’ (naar Veere) maakt u onder begeleiding van een gids een prachtige tocht door het Walcherse (natuur)landschap.

  Lees meer
   
 • Historische presentatie in het stadhuis

  In de oude raadzaal van het monumentale stadhuis volgt een visuele presentatie over de geschiedenis van Middelburg. Als verdieping bovenop een stadswandeling of juist als startpunt van uw ontdekkingstocht. Bij de presentatie krijgt u een boekje waarin u de besproken locaties kunt terugvinden. 

  Lees meer

Over Tourist Info Middelburg

 

Tourist Info Middelburg is het enige en officiële toeristisch informatiepunt van Middelburg. U bent hier aan het juiste adres voor al uw toeristische informatie. U vindt Tourist Info Middelburg op de Markt in Middelburg, in het pand van boekhandel de Drvkkery. 

Markt 51, Middelburg

T: +31 (0)118 - 674 300
E: info@touristinfomiddelburg.nl