Notice: Undefined index: HTTP_USER_AGENT in /home/dedrvhy27/domains/uitinmiddelburg.nl/public_html/templates/uitinmiddelburg.nl/blocks/head.php on line 23
Sportaccommodaties
Sportaccommodaties
Sportaccommodaties

Verhuur van mountainbikes en carbon racefietsen om Zeeland op een sportieve manier te ontdekken.

Fitness en aerobic.

Fitness-, health- en squashcenter.

Voor het huren van een gymnastieklokaal kunt u contact opnemen met de gemeentelijke verhuuradministratie, telefoonnummer (0118) 67 53 43 of 67 53 04. Klik verder voor het gehele overzicht aan gymzalen.

Het Julianabad in Arnemuiden is geopend van maandag 2 mei tot en met zaterdag 3 september. Op zon- en feestdagen is het bad gesloten.

Fitness en fysiotherapie.

Middelburg telt vier ruime sporthallen, waar door de ruimte, ondergrond en belijning verschillende sporten in kunnen worden beoefend. Voor het huren van onderstaande accommodaties kunt u contact opnemen met de verhuuradministratie van de Gemeente Middelburg, telefoonnummer: (0118) 675343 of 675304. De  sporthallen zijn geopend van 08.00 tot 23.00 uur.

De gemeente Middelburg telt zeven sportcomplexen. De meesten hiervan worden gebruikt als thuisbasis van voetbal-, rugby-, hockey- en korfbalverenigingen. Kijk verder voor een compleet overzicht. 

Het gezamenlijke zwembad van Middelburg en Vlissingen is een uitstekende plek voor sport- en plezierzwemmers. Het complex telt vier verschillende baden: het recreatiebad, een instructiebad, een verenigingsbad en een wedstrijdbad. In het recreatiebad kan behalve gespetterd ook rustig gezwommen worden. Een bubbelbad, waterfontein, wildwaterkreek, whirlpool en een supersonische glijbaan als mede een peuter- en kleuterbad vormen het decor van het recreatiebad.