Notice: Undefined index: HTTP_USER_AGENT in /home/dedrvhy27/domains/uitinmiddelburg.nl/public_html/templates/uitinmiddelburg.nl/blocks/head.php on line 23
Routebeschrijving
Back praktisch routebeschrijving
Routebeschrijving
Routebeschrijving

De afstand tussen Rotterdam en het centrum van Middelburg is ongeveer 127 kilometer. U volgt de A16 en gaat vervolgens via de A17 richting Roosendaal. Vervolgens gaat u de A58 op en neemt u na ongeveer 60 kilometer op de A58 afslag 39 richting Middelburg.

De afstand tussen Breda en het centrum van Middelburg is ongeveer 100 kilometer. Nadat u ongeveer 60 kilometer op de A58 heeft afgelegd, neemt u afslag 39 richting Middelburg. U bent dan enkele kilometers verwijderd van het centrum van de stad.

De afstand tussen Antwerpen en het centrum van Middelburg is ongeveer 95 kilometer. Via de A4 bereikt u de A58, waar u afslag 39 richting Middelburg neemt. U bent dan enkele kilometers verwijderd van het centrum van de stad. Middelburg is vanuit Antwerpen ook bereikbaar via de Westerscheldetunnel. Meer informatie vindt u op www.westerscheldetunnel.nl.